Мы являемся официальными представителями тм "Філіжанка". Готовы к сотрудничеству с дистрибюторскими компаниями по всей территории Украины.
Філіжанка Королівська
(100% кава натуральна арабіка — суміш арабіки Коста-Ріки Тарразу, арабіки Перу, арабіки Індонезії Лінтонг).
Досконало збалансований букет. Істинно королівський тонкий аромат.
Кава порадує інтенсивним смаком з яскравим винним відтінком, ледь помітними шоколадними нотками та делікатною кислинкою.
Приємний післясмак напою не залишить байдужим навіть найбільш вибагливого кавомана.
Королівська легенда
Трапилось це якось у Львові… Двоє міщан посперечались, хто зварить кращу каву. Настільки довго вони вправлялись,
що обоє стали справжніми майстрами кавової справи.
Одного разу вони зварили настільки смачну каву, що чутки про неї дійшли до самого короля.
Король і сам забажав спробувати чудодійної кави, яка, за переказами, творила справжні дива.
Після того, як він скуштував цей легендарний напій, іншої кави пити уже не міг, відтак ця кава стала його улюбленою та називається «Королівською».
Філіжанка Панська
(100% арабіка, ароматизована ірландським кремом — суміш арабіки Ефіопії, арабіки Індії.)
Особливість кави — у неповторному ароматі ірландського крему, що прекрасно поєднується з яскравим ароматом кави та легкою гірчинкою. Кава має ніжний оксамитовий смак з легким винним присмаком. Післясмак напою, — ірландський крем, — надає каві особливого відтінку. “Панська” найбільше сподобається поціновувачам ароматизованої кави.
Панська легенда
Трапилось це якось у Львові…у ті часи львів’яни у кав’ярнях кавували продовж цілого дня — каву пили всюди: вдома спросоння, в кав’ярнях, в гостях та при будь (//www.ukrboard.com.ua)
якій нагоді. Крім того, особливе відношення до кави було у міщан та у панів.
Міщани не знали усіх ритуалів кавування, якими володіли пани, тому аромат і смак кави у них був не таким чудовим та неперевершеним,
вони гадали, що пани знають особливий секрет приготування кави та всілякими способами намагались його розкрити.
Один міщанин настільки бажав дізнатись рецепт приготування найкращої кави, що спеціально для цього влаштувався до пана на тимчасовий підробіток. Так він відкрив рецепт приготування найсмачнішої кави «Панська».
Філіжанка Галицька
(100% натуральна арабіка — суміш арабіки Ефіопії, арабіки Індії)
«Філіжанка. Галицька» — м’яка, ніжна та багата, з тонким, яскраво вираженим ароматом. Кава вирізняється високою густиною та приємним винним присмаком. Кава має багатий оксамитовий смак, який особливо цінується за з легкою гірчинку та міцність. Післясмак напою — довгий, з легким відтінком карамелі і троянди.
Галицька легенда
Трапилось це якось у Львові… Жила у Львові одна хитромудра галицька пані, яка дуже полюбляла каву.
І дня не проживе без ароматного напою, так і тягне її до філіжанки кави.
У той час кава у Львові була на вагу золота — її упаковували у спеціальні пакети та можна було придбати тільки у кавовому централі за спеціальними
картками. Для того, щоб отримати цінний товар, галицька пані зібрала усі свої коштовності та обміняла їх на каву.
Пакетики з кавою були дуже маленькими, їх вистачало на незначний період, тому галицька пані для того, щоб розтягнути задоволення на тривалий період, заварювала маленьку філіжанку кави. Відтоді справжню галицьку каву п’ють не з горняток, а з філіжанок.
Філіжанка Цісарська
( Суміш арабіки Ефіопії, арабіки Бразилії, робусти Уганди).
«Філіжанка. Цісарська» — досить міцна кава з прекрасним тонізуючим ефектом і тонким ароматом. Вона має насичений, в міру кислий із солодкуватими нотками смак. Післясмак напою — ледь помітний, горіхово-винний, з м’яким проникненням, після якого хочеться насолоджуватись кавою знову й знову.