Продається кульовий млин CAO2000, YOM 2004 та кульовий млин CAO-C2000, YOM 2005
Низько швидкісний кульовий млин САО B2000 призначений для роботи з теплими чуттєвими масами і має унікальну конфігурацію шліфування валків. Все це дозволяє досягти максимальної ефективності перетирання. Запуск головного приводу відбувається за допомогою двигуна з потужністю 55 кВт. Спеціальний розроблений головний привід спрощує технічне обслуговування і виключає витік масла в продукт.
Шліфування секція складається з знімного шліфувального валка з водяним охолодженням і змінними ножами. Внутрішній шліфувального бак виконаний з нержавіючої сталі, ємністю – 510 літрів. На верхній частині резервуара встановлений циркуляційний
насос.
До млина підключається для попереднього змішування горизонтальна змішувач-машина ємністю 500 літрів, з сорочкою для охолодження та нагріву маси. Зверху змішувача підходить завантажувальний пристрій з кришкою. На задній стороні знаходиться вентилятор, який видаляє вологу і інші леткі сполуки попереднього змішування.
Автоматичний контроль температури в баці де подрібнюється продукт.
Технічні характеристики
Виробник: Caotech
Модель: CAO2000
Рік випуску: 2004
Максимальний тиск в сорочці, бар: 2
Встановлена потужність, кВт: 61,2
Розхід повітря, нл/год: 50
Тиск повітря, бар: 6-8
Споживання холодної води, м3/год 5
Температура холодної води, °С: 15-20
Споживання теплої води, м3/год 0,5
Температура теплої води, °С: 40-45
Вага, кг: 4,750
Розміри, мм: 3000 х 2000 х 2000
Мережа: 400 В, ∼3, 50 Гц
Час подрібнення: біля 60 хв / 500 кг
Час вивантаження при продуктивності
гідронасоса 2000 л / г (50 %)
прибл. 15 хв / 500 кг
(//www.ukrboard.com.ua)
Додатково
Попереднє замішування за допомогою
змішувача:
модель PM-500H
Вага змішувальної машини, кг:
(без панелі управління та насоса)
1310
Місткість водяної сорочки, л: 60
Максимальна продуктивність, кг: 500
Споживання холодної води: 2 м3 / год
при 15-20 °С
Споживання теплої води: 0,5 м3 / год
при 50 °С
Максимальний тиск в сорочці, бар: 0,5
Модель: CaO-C2000
Рік випуску: 2005
Призначення: спеціально розроблена машина для проміжного або тонкого подрібнення какао тертого, шоколаду та глазурі.
Характеристика:
– низьке споживання енергії
– низькі експлуатаційні витрати
– постійна якість продукції
– потрібна мінімальна робоча сила
– продуктивність – до 2.000 кг / год
– для тонкого подрібнення шоколаду і глазурі – 1.200 кг / год, коли цукор використовується в якості інгредієнта
тел. 067 470 6749
067 370 2707