Ціна 50 шт. 7 грн.
Шпинат Утеуша - рослина багаторічна (15-18 років), високоврожайне (з 2 укосів можна отримати 1200-1250 центнерів зеленої маси з 1 гектара). Використання зеленої маси шпинату Утеуша (20-25% в добовому раціоні) дозволяє збільшити добові прирости
кролів, птиці, нутрій, телят і поросят майже в 2 рази, а надої корів, кіз, овець збільшити на 10-12%. При цьому у корів підвищується жирність
молока до 4-5,5%.
(//www.ukrboard.com.ua)
Якщо засілосовать стебла шпинату з кукурудзою, сорго та іншими культурами, то за допомогою
такого корму майже в 2 рази збільшується приріст живої маси свиней і бичків. Подрібнене листя шпинату разом з зерном забезпечують рекордну несучість домашньої птиці.
Використання в кулінарії шпинату Утеуша:
Листя шпинату Утеуша містять каротин, вітаміни, мінеральні солі фосфору, калію, кальцію, магнію, заліза та ін. Це відкриває великі можливості використання його в кулінарії. З листя шпинату готують борщі, супи, щі, салати, використовують для приготування других страв.