/  Бытовая техника  /  Для кухни  /  Разная техника для кухни + в ассортименте  /  ПАЛАТИ З БУДИЛЬНИМИ ПРИЛАДДЯМИ, газовані плити...
Продам / купить б/у
ПАЛАТИ З БУДИЛЬНИМИ ПРИЛАДДЯМИ, газовані плити, раковини, індукційні кухонні плити, 961471, Львов
Продам / купить б/у

ПАЛАТИ З БУДИЛЬНИМИ ПРИЛАДДЯМИ, газовані плити, раковини, індукційні кухонні плити, 961471, Львов

Регион: вся Украина, Львовская обл. / Львов
Архивное объявление
Найти похожие
Найдешевша пропозиція з білими товарами на ринку. На піддоні є такі продукти, як мікрохвильові печі, посудомийні машини, пральні машини, духовки, морозильники, холодильники, кавоварки, газовані плити, раковини, індукційні кухонні плити, кухонні витяжки і т. Д. Повний перелік продуктів на піддоні нижче.

У нашій пропозиції ми маємо дуже цікаві товари за найнижчими цінами, що гарантує вам високий прибуток.
 
Товари на піддоні - клас GRADE C. Це закінчення серії, товари після експонування, прибутки клієнта, складські прибутки, палети з Англії, палети з Німеччини, прибутки від великих європейських магазинів. Ці продукти характеризуються високою, 50-60 відсотковий ступінь початкової ефективності та дуже хорошим візуальним станом, а також незначною дефектністю в решті частини. Оцінений рівень кінцевих відходів становить 10-15%.

Ми працюємо в промисловості повернутих товарів більше 10 років, і ми спеціалізуємося на відновленні таких товарів. За вимогою замовника з попередньою улаштуванням умов існує можливість реконструкції цілих запасів або окремих піддонів.

Також є можливість замовити окремі піддони або цілий запас, ви також можете зробити особливий замовлення на інший вид продукції, наприклад, інструменти або електроінструмент піддони, побутові прилади, садові інструменти та аксесуари тощо. У випадку великого замовлення ми можемо організувати Доставка
(//www.ukrboard.com.ua)
Повний перелік продуктів на піддоні нижче - більше інформації (ціни на окремі предмети на піддоні) Ви можете знайти на нашому сайті www.ehg-store.com.

ELUX EFC62380OX 60CM HOOD STST
PRIMA PRGH102 60CM GAS HOB STST
PRIMA PRTD210 INT SENSOR DRYER
PRIMA LIA115 COOKER HOOD
@AEG X56143MD0 60CM CHIM HOOD STST
ELUX EOB5450AAX SINGLE OVEN STST
**PRIMA PRSO104 SINGLE FAN OVEN STST
PRIMA LPR661A BI FI 60CM D/WASH
Дополнительно
ID объявления: #2262697 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
Ланч-боксы
Николаев
19-09-2024
ru
/ru/
0