Ціна за 1 кг при купів-лі 10 кг (ціна обговорюється). Доставка по Україні.
На території України чорнушка посівна відома як пряно-смакова та декоративна рослина, яку культивують у різних регіонах. Чорний кмин був завезений в нашу країну із Середземномор’я.
В кулінарії чорний кмин використовується як пряність для квашення овочів та фруктів (огірків, капусти, кавунів і т.п.), а також для ароматизації кондитерських виробів.
(//www.ukrboard.com.ua)
Для внутрішнього вживання заварюють
чай з 1 грама насіння чорнушки посівної та склянки води. Цей чай слід пити тричі на добу по 1 склянці. Можна приготувати й відвар насіння, для якого необхідно заварити в 1,5 склянки води 3 грами насіння. Такий відвар слід вживати три рази на день. Також відвар, який описаний вище, можна застосовувати для обмивань шкіри.
В основному чорний кмин застосовується при лікуванні гіпогалактії, метеоризму, жовтяниці, нирковокам’яної хвороби та глистяної інвазії. Позитивний ефект від застосування цієї рослини спостерігається і при лікуванні бронхіальної астми, жіночих захворювань та безсоння. Також відомо, що при одночасному зовнішньому та внутрішньому застосуванні чорнушки посівної можна успішно боротися з висипами на шкірі. В народній медицині насіння цієї рослини часто використовується при лікуванні шлункових захворювань, а також хвороб печінки і жовчного міхура.
Країна виробник - індія.