Ціна при купів-лі 10 кг продукту, 1 кг - 85 грн. Відправляю по Україні перевізниками Нова пошта, Укрпошта, Ін-тайм.
У кулінарії кунжутне насіння часто використовується для різного роду присипок, у тому числі для м'ясних страв і пекарних виробів. Застосовують даний продукт і для виготовлення солодощів, наприклад, козинаки або халви, для посипання печива і тортів.
В якості корисного доповнення насіння різного типу насиченості додають в салати, як фруктові, так і овочеві. І, звичайно, кунжутну олію також займає особливе місце на кухні, беручи участь у приготуванні салатів і соусів. (//www.ukrboard.com.ua)
Щоб домогтися максимальної віддачі аромату і смаку, насіння слід попередньо обсмажити на сухій сковороді, а перед безпосереднім вживанням всередину додатково подрібнити в міксері. Тоді кунжут засвоїться в повному обсязі і принесе багато користі.
Однак на цьому застосування даного продукту не вичерпується. Відомо, що кунжутну олію використовується в косметології для виготовлення кремів, масок і сироваток, а також у технічній сфері для виробництва натуральних машинних олій.
Країна-виробник: ІНДІЯ