Ціна 100 шт. 7 грн.
(//www.ukrboard.com.ua)
Чабер по-іншому називають «перцева трава». Його батьківщиною вважається узбережжя Середземномор'я. Рослина була відома в стародавні часи. Римляни робили з неї соус для заправки рибних і м'ясних страв, а європейці додавали в м'ясні рулети, соуси для риби,
ковбасу і пироги зі свининою.
Чабер характеризується гіркуватим смаком і приємним ароматом, що нагадує запах перцю. Рослину поєднують з
горохом, квасолею та іншими бобовими, що викликає метеоризм (для усунення цього небажаного ефекту), а також з крохмалистою і важкою їжею (з метою її кращого перетравлення). У кулінарних цілях застосовують листя перцевої трави, зібрані з самої її верхівки. Вони мають найбільш вишуканий і тонкий аромат. У сушеному вигляді спецію додають в страви з курки, грибів і бобових, а в свіжому - в салати, супи, різні
консерви. У Болгарії рослиною приправляють овочеві, рибні, м'ясні страви і кетчуп, приготований за традиційним рецептом, і часто використовується для маринування та засолювання овочів.