Піч подова (мазут-газ) "Cervap" серія 10 (модель 10.20) компанії "
Bongard" (Франція) 12кв.м.: - 1 шт.
Використання: Сервап серія 10 – це подова піч, яка призначена для випікання любих видів хлібобулочних, кондитерських виробів, а також виробів вінського типу.
Принцип функціонування:
Система водонепроникних трубок, що містять воду, утворює собою теплообмінник і камери випічки
цієї печі. Енергоресурси горілки використовуються 3 рази: на першому етапі полум'я нагріває камеру згоряння, на другому етапі гази горіння розігрівають трубки, на третьому етапі гази горіння проходять по другому кільцю трубок. Трубки поширюють однакове тепло і надають печі гнучкість і виняткову реактивність.
Продуктивність:
Газові горілки:
- Bentone BG 200-2 (Швеція) 25-105 кВт (природній газ, пропан)
- VECTRON ÖKO PLUS EK 01.9 G/F-T (Німеччина) 47-83 кВт (природній газ, зріджений газ)
(//www.ukrboard.com.ua)
Площа випічки 12 м2
Корисна висота кожного ярусу 200 мм
Кількість ярусів 5
Ряд 600 мм
Кількість рядів 2 на кожний ярус (тобто ширина печі - 1200 мм)
Потужність 0,80 кВт 230 В моно
Максимальна температура використання печі 280 оС
Потужність нагріву 55-68 кВт
Середній градієнт підйому температури 1,5 до 2 оС/хв.