Ondina (Ондіна) тунець в оливковій олії використовується в кулінарії для приготування різноманітних страв - салатів, супів, закусок, піци та пасти. У консервованому тунці максимально зберігаються смакові якості й корисні речовини свіжого продукту. М'ясо тунця багате білками, амінокислотами, а також ненасиченим жирними кислотами Омега-3 та Омега-6, які необхідні для нормального функціонування серцево-судинної системи й мозку. У ньому міститься вітамін В3, залізо, магній і фосфор.
Тунець - це низькокалорійний поживний продукт, який можна використовувати в раціоні здорового харчування. Консервований тунець Одіна повністю готовий до вживання. Для його приготування використовується тільки оливкова олія та сіль. У жерстяній банці продукт довго зберігає свої якості та захищений від впливів зовнішнього середовища. Вага 80 грам.