Ін'єктування рибної продукції дозволяє значною мірою прискорити процес посолу тузлуком за рахунок рівномірного розподілу суміші по тілу риби, Деформація м'язової тканини риби при ін'єктування дозволить збільшити вихід готового продукту на 5% - 10% за більш короткий час. Одним з переваг ін'єктування є можливість додавання смакових і технологічних компонентів найекономічнішим методом.
Важливою перевагою нашого ін'єктора є відсутність необхідності в стислому повітрі, можливість регулювання тиску для кожного робочого місця, компактність, низьке споживання електрики і ціна.
Технічні характеристики:
Кількість робочих місць на одній установці, чол. - 1-4
Обсяг ємності, л. - 50-90
Споживана потужність, кВт - не більше 0,75 (//www.ukrboard.com.ua)
Можливість регулювання тиску на кожному робочому місці - так
Кількість голок в шприці - 2 шт.
Габаритні розміри Д * Ш * В, мм. - 600 * 400 * 800
Матеріал - AISI 304
Ціна ін'єктора - договірна
Більше на сайті