Технічні характеристики коптильної камери гарячого копчення:
Кількість коптильних рам в камері - 1/2/3 шт.
Тип димогенератора - Фрикційний
Завантаження на 1 коптильную раму при навішуванні риби - до 180 кг.
Завантаження на 1 коптильную раму при використанні сіток - до 80 кг.
Час копчення - годину.
Час просушування макс. - годину.
Обслуговуючий персонал - 1 фахівець на 2-4 камери знаходяться в одному цеху
Підтримувана температура копчення - + 20С до + 100С (//www.ukrboard.com.ua)
Автоматична система помиву - Додаткова опція дозволять встановлювати 1 систему на 1-2-3 коптильні камери
Комп'ютерний контроль технологічного процесу - Додаткова опція яка дозволяє контролювати процеси копчення в реальному часі зі збереженням на жорсткий диск комп'ютера, віддалений перегляд і управління в разі необхідності, збереження всіх даних у вигляді графіків або таблиць, збереження і попередження про аварійних ситуаціях.
Споживана потужність 3-х фазної мережі електричний нагрів: режим просушування до 41 кВт. , Режим копчення до 47 кВт макс.
Споживана потужність 3-х фазної мережі Нагрівання піллетним пальником: режим просушування до 7,5 кВт. , Режим копчення до 13 кВт макс.
Висота стель в приміщенні не менше - 3 м.
Габаритні розміри камери в зборі з димогенератором (2 рами) Д * Ш * В - 2400 * 1900 * 2700
Матеріал камери - Нержавіюча сталь AISI 304, AISI 403, AISI 201 / комбінована нержавіюча сталь + Чорний метал
Ціна - договірна в залежності від комплектації, умов роботи і монтажу а також побажань замовника
Більш детально на сайті