Харчовий інгредієнт із високим вмістом білка, виготовлений шляхом коагуляції за допомогою сичужного ферменту із свіжого знежиреного пастеризованого
молока. Сухий гранульований.
Казеїн є повноцінним молочним білком, а отже його використання дає можливість отримати кінцевий продукт збалансованого складу з більш вираженим молочним профілем.
Виготовлений з натурального знежиреного молока, казеїн може бути включений до складу продуктів, що відповідають Технічному регламенту молочної продукції. Введення в рецептуру сичужного казеїну знижує собівартість та підвищує якість готової продукції.
Область застосування:
Плавлені сири;
Аналоговий
сир.
Переваги використання сичужного казеїну:
(//www.ukrboard.com.ua)
є зручною заміною натуральної білкової сировини;
залежно від дозування в продукті можна створювати плавлений сир будь-якої структури;
добре поєднується з будь-якими видами молочної та рослинної сировини;
у поєднанні з правильною емульгуючою сіллю дозволяє отримувати сирний продукт для повторного плавлення (добре витягується в нитки);
простота та зручність роботи на виробництві;
висока якість інгредієнта дозволяє отримувати якісний кінцевий продукт спрощення та скорочення тривалості виробничого процесу;
можливість тривалого зберігання при позитивних температурах.
Якщо Ви зацікавлені купити сичужний харчовий казеїн, телефонуйте за номерами: +380xxxxxx +380xxxxxx +380xxxxxx, і ми із задоволенням надамо всю необхідну інформацію про продукт та умови оптових поставок.
Країна-виробник: TM Polsero
Доставка: Україна