Пахта - молочний продукт низької жирності, отриманий в результаті виробництва вершкового масла і є побічним у технологічному процесі.
Пахта багата на біологічно активні компоненти, при цьому має низьку калорійність внаслідок незначної жирності.
Суха пахта широко застосовується в кулінарії та харчовій промисловості.
На основі пахти виготовляють:
пастеризований сир, м'який сир;
кисломолочні напої;
дієтичний сир.
Пахта містить незначний обсяг жиру, що допомагає засвоювати жиророзчинні вітаміни. До складу молочної пахти входять: (//www.ukrboard.com.ua)
вітаміни K, А, Е, С, Н;
калій;
фосфоліпіди;
білок;
лецитин;
вітаміни групи B;
магній;
залізо;
лактоза.
Дізнатися подробиці та купити пахту оптом або дрібнооптовими партіями можна за телефонами: