/  Недвижимость  /  Дома, дачи  /  Продаж 5-к будинок Бориспільський, Яготин, 63999 $
Продам / купить
Продаж 5-к будинок Бориспільський, Яготин, 63999 $
Продам / купить

Продаж 5-к будинок Бориспільський, Яготин, 63999 $

Регион: вся Украина, Киевская обл. / Яготин   (Провулок Степовий, 25)
Архивное объявление
Найти похожие
Продається Без % двоповерховий 156м.кв.сучасний теплий цегляний будинок біля річки 50 метрів м.Яготин Київська обл.
Будинок розташований на ділянці 10 соток з ландшафтним дизайном . Земля у приватній власності. Кому потрібно дійсно надійний будинок за 100 км від Києва в м. Яготин за розумну ціну дочитує до кінця.
Будинок будувався для себе із якісних матеріалів. Фундамент залізобетонні блоки, перекриття підвалу , першого , другого поверху- залізобетонні плити. Стіни цегла, утеплення пінополістирол( Німеччина), дах будинку покритий дорогим австрійським металопрофілем. Виважене планування кімнат. Якщо комусь потрібно усамітниться то це не заважає другим (навіть вночі). Для зручності на кожному поверсі є санвузли .
На першому поверсі кухня з барною стійкою і камінний зал. На другому робочий кабінет , велика ванна кімната з вікном, дві спальні (одна на схід, друга на захід сонця). В одній спальні вбудована гардеробна. Є дві лоджії із захоплюючим краєвидом на річку.
Особливу увагу хочу звернути на життєзабезпечення будинку. Заведено два водопостачання від криниці і свердловини 56м. Електроенергія 220, 380 Вт (підключено 16 квт). Опалюється будинок двоконтурним новим газовим котлом( є постійно вдосталь гарячої води). Якщо навіть не буде світла і газа то життя в цьому будинку буде .Воду взяти з криниці , їсти варити , гріти воду на плиті з грубою. На поміч опаленню прийде ефективний камін-булерьян. Будинок повністю готовий до сучасних викликів .Є просторий підвал- бункер з бетонних блоків. Це будинок фортеця, броня !
Наше життя неможливо уявити без авто. Є навіс на два авто, а також великий гараж для мікроавтобуса , розмір воріт (ширина 3м висота 2,35 м). Два слова про територію . Вона прекрасна! Відео надішлю по запиту в месенджер. (//www.ukrboard.com.ua)
Альтанки з пічкою-мангалом стануть особливим місцем сімейних зібрань.
Цей будинок має все для комфортного та затишного проживання, а також може бути відмінним варіантом для тих, хто шукає житло у спокійному місці. Перший продаж , один власник . купуємо надійний будинок 2019р. по ціні 410 дол.США ЗА М.КВ. З РЕМОНТОМ. Без комісії для покупця.
Ідеально підійде для постійного проживання або загородної резиденції мешканцям Києва .
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - силікатна цегла, фундамент будинку - блоки, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Підїзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 10 соток. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон на ріку. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні, сходи деревяні. Покриття підлоги - ламінат. В будинку 2 лоджії. Тип кухні - кухня-студія. Стіни шпалери, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері деревяні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Камін. Будинок побудований в 2019 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, гараж, город. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Євроремонт. Умови звільнення 21 день. Автопарковка, Можливість прописки. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, річка / озеро, супермаркет. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір дарування. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії для покупця. Дзвоніть, питайте,приїзджайте!
площа: 156/71/18 м2, будинок, стіни: силікатна цегла, житлових повірхів: 2, ділянка: 10 сот.
Дополнительно
ID объявления: #3064768 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0