ФГ «Україна» пропонує борошно горохове власного виробництва. Горохове борошно – продукт, багатий на клітковину, необхідну для стабілізації травного процесу. Також
горох хороший для збереження міцності суглобів. Сприятливий вплив має продукт на здоров'я нервової системи.
Сфера застосування:
Багато любителів активного відпочинку знають, що горохове борошно використовується для риболовлі. Але це далеко не єдина область застосування. Горохове борошно можна застосовувати при:
• випіканні хліба,
• приготування макарон,
• горохова каша корисна для людей будь-якого віку, в тому числі і у дітей (пюре з
гороху),
• кондитерські вироби, в тому числі печиво, як з сіллю, так і з цукром,
Основні показники якості:
Назва показника Норма
Колір Жовтий
Смак Властивий
Запах Властивий
Вологість Не більше 15 %;
(//www.ukrboard.com.ua)
Зольність Не більше 0,95%
Сміттєва домішка До 3 %
Січка і мучка Не допускається
Зараженість шкідниками Не допускається
Металомагнітна домішка Не більше 3 %
Нелущені зерна Не більше 0,8 %
Користь для організму: допомагає
контролювати цукор при діабеті, зміцнює сердечний м'яз, нейтралізує канцерогени, виводити шлаки та токсини, має легку знеболювальну дію, усуває набряки, є засобом від кишкових паразитів.
Упаковка: поліпропіленові мішки по 40 кг. з нанесенням реквізитів на мішки друкованим способом або без нього.
Зберігання: Мінімальний термін придатності: 12 місяців з дня виготовлення.
Умови зберігання: При дотриманні санітарно-гігієнічних норм у сухих чистих, добре провітрюваних, не заражених шкідниками складських приміщеннях при температурі, що не перевищує 25°С, та відносній вологості повітря не більше 75%
Харчова цінність: 100 г. продукту містить: білки – 13,5 гр; жири – 2 гр; вуглеводи - 64 гр.
Енергетична цінність: 100 г. продукту - 314 ккал
Умови зберігання: в сухих, чистих, добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, при температурі нижче 20 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 12 місяців.