/  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Фастівський, Новосілки, 53000 $...
 /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Фастівський, Новосілки, 53000 $, Фастов
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Фастівський, Новосілки, 53000 $, Фастов

Регион: вся Украина, Киевская обл. / Фастов   (Новосілки, Приміська, 8)
Без комісії. Квартира з частковим ремонтом! 50% зроблено!
До вашої уваги пропонується на продаж однокімнатна квартира, яка знаходиться в житловому комплексі комфорту класу Софія Нова, за адресою:
Новосілки, вулиця Приміська 8. Будинок введений в експлуатацію, на квартиру оформлено право власності. Загальна площа квартири 40,4 квадратних метрів, житлова 17 квадратних метрів, кухня 15 квадратних метрів, висота стелі 2.7 метри. Розташована на 7-му поверсі 10 поверхового будинку. (//www.ukrboard.com.ua)
Квартира раціонального планування, є: коридор, окрема кімната, простора кухня з панорамним вікном та сан.вузл. Квартира видова, Комплектація квартири: встановлені вхідні двері, металопластикові вікна двокамерний склопакет, енергозберігаючі. Розведена електрика по всіх основних точках мідна, у квартирі індивідуальне газове опалення: встановлений двоконтурний котел та радіатори, виведені точки холодної, гарячої води на кухні та сан. вузлах. Зроблено лазерну стяжку підлоги зі шліфуванням, машинну штукатурку та стяжку стін зі шліфуванням. Лічильники встановлені на світло, воду та газ. Територія комплексу закрита та охороняється, встановлено відеоспостереження. Концепція житлового комплексу "Софія Нова" місто в місті. Територія з власною розвиненою інфраструктурою, яка включає все необхідне для комфортного проживання. У пішій доступності: різні магазини, супермаркет Novus, салони краси, медичний центр, аптека, відділення нової пошти, різноманітні заклади та кавярні. Упорядкована територія, двір облаштований спортивним та дитячим майданчиком, місцями для прогулянок та відпочинку, є парковка. На території комплексу йде будівництво приватної школи та дитячого садка. Добре розвинена транспортна розвязка.
Ціна 53 тис у.е .оформлення на покупця
Без коміс.
площа: 41/16/15 м2, поверх: 7/9
Дополнительно
ID объявления: #3130735 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0