/  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська...
 /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 42000 $
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 42000 $

Регион: вся Украина, Киевская обл. / Буча   (Павла Чубинського, 4)
Квартира з сучасним ремонтом та повною комплектацією! Чистий продаж!

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Чубинського, 4. Одностороннє планування, вікна виходять у двір. Окремі кухня та кімната, широкий коридор з гардеробною, два засклені балкони з кухні та кімнати, суміжний санвузол.

Оселя з якісним євроремонтом, замінена проводка, металопластикові вікна. У санвузлі все нове: кахель, сантехніка, сушка для рушників, душова.

Підлога у квартирі встелена ламінатом, на стінах штукатурка та фарба, натяжні стелі. Стоять нові міжкімнатні двері, вхідні броньовані металеві та сучасні дерев’яні.

Вбудована кухня з варильною поверхнею, духовою шафою, мийкою та посудомийною машиною, вбудований холодильник, пральна машина, двоспальне ліжко, диван, стіл, стільці все залишається та входить у вартість.

Бойлер на гарячу воду, опалення автономне на будинку, окремо стоїть, також стоїть генератор, лічильники на воду, світло, опалення. Проведений інтернет. Квартира пуста, чистий продаж.

Новобудова 2016 року, виконана з цегли, залізобетонні перекриття. Гарний загальний вигляд та стан. Вихід з підїзду на 2 сторони, є пасажирський ліфт, технічний поверх, де знаходяться кладові мешканців, покрівля у гарному стані.

Двір будинку знаходиться у глибині ЖК, великий, чистий з висадженими клумбами, кущами, квітами, є лавочки для відпочинку, новий дитячий майданчик, місця для паркування.

Поруч продуктовий маркет Бджілка, Сільпо, магазин Єва, ринок продуктовий біля території ЖК Софія Київська, на території ЖК знаходиться дитячий садочок та амбулаторія, новий дитячий майданчик, ветеринарна клініка, салон краси. Поруч є кінотеатр Чері Молл, спортивний майданчик, поштові відділення Укрпошта та Нова пошта. (//www.ukrboard.com.ua)

До станцій метро Академмістечко та Житомирська 15 хвилин на маршрутному таксі, 8 хвилин на машині. Поруч зупинка транспорту в напрямку метро, Теремків та далі у Київ. 10 хвилин на транспорті до кінцевої зупинки швидкісного трамваю, неподалік транспортна розвязка у Вишневе, Білогородку.

Знаходиться між двома магістральними шляхами та неподалік кільцева дорога, можна пройти навіть пішки.

Ціна 42 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
площа: 39.2/18/10.8 м2, поверх: 9/9
Дополнительно
ID объявления: #3136183 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0