Харчові барвники серії «Коптисмак»: ми розробили на основі натурального диму, що б Ви з легкістю отримали натуральний апетитний колір копченостей незалежно від якості сировини і тривалості обробки продуктів в коптильних камерах.
«Коптисмак» – натуральний ароматизатор із забарвлюючим ефектом. Працює в розсолі під час додаткового просола.
Переваги «Коптисмака»:
1) Працює на поверхні продукту, не підмальовуючи середину.
2) Не конфліктує з нітритом та іншими функціональними добавками. (//www.ukrboard.com.ua)
3) Дозволяє збільшити вихід готової продукції на 3-5% (за рахунок меншої термообробки).
4) Працює рівномірно по всій поверхні продукту без патьоків і плям.
5) Не вимагає спеціального обладнання для нанесення.
6) Володіє ароматикою копчення вільховою та вишневою тріскою.
7) Дозволяє отримувати однаковий колір готової продукції незалежно від якості сировини.
8) Простий в застосуванні
Наш сайт: ect.com.ua