Вафельна лінія на 65 форм
Продукти: різні плоскі вафельні; можливе збільшення продукту після нанесення шоколадної глазурі або намазування.
В лінію входить:
1. Піч для випічки листів
Технічні дані
Кількість форм: 65
Розміри форми, мм: 470 х 325
Розміри листа після випіку, мм: 460 х 320
Стандартна конструкція вафельного листа: 2,5 х 2,5 х 1 мм (або по потребі)
Продуктивність, кг/год: 210-262
Тип опалення: газ (LPG/NPG)
Максимальна температура випіку, °С: 180
Швидкість випіку, листів / хв 35
Загальні габарити (ДхШхВ), мм: 12840 х 1750 х 2400
2. Приймальний пристрій вафельного листа
Функція
транспортування спеченого листа в холодильну шахту
Матеріал кришки: нержавіюча сталь SS304
3. Холодильна шахта для вафельних листів
Функція
природне охолодження спеченого листа
4. Машина для збору вафельних листів
Функція
автоматичне видалення листів з зламаними або відсутніми кутами
при ламанні поза лінією, то автоматично виправляє вафельний лист
5. Машина для намазування вафельних листів (одним кольором)
Функція
нанесення (намазка) крему на вафельний лист
кількість шарів намазування 2-8 шарів
(//www.ukrboard.com.ua)
присутній підігрів для крему
товщина шару відображається на дисплеї
ручне регулювання товщини шару намазування
6. Вертикальна холодильна шафа
Функція
машина використовується в основному для охолодження вафельних листів. Робить намазані вафельні листи більш гладкими, хрусткими, і збільшує термін зберігання продукції.
Двигун: SEW
Тип охолодження: потік повітря або холодна вода
Холодильна установка: America “Valley round“牌 +
Filter: America “Ai High”
Електромагнітний клапан: Італія “CASTEL”
Розширювальний клапан: Німеччина “Danfoss”
7. Стрічковий
транспортер для вафельних листів
Функція
для транспортування блоків листів від холодильної шафи до машини різки
8. Машина для різки та ламінування
Функція
різка вафельних листів по заданих розмірах
Висота пропилу, мм: 20-55
Тип різання: струна (∅0,3 мм або ∅0,5 мм), або
ніж (вибирається користувачем)
Розміри різки: 2 набори розмірів різки, більше (опція)
Електромагнітний клапан: Італія “CASTEL”
PLC (контролер) Siemens
9. Тістоміс
Функція
для замісу рідкого тіста для вафельного листа
продуктивність, кг/год: 60 (близько 25 кг борошна/кожен раз)
з двома баками: для замішування, та для зберігання
з системою автоматичної подачі рідкого тіста в піч
тел. 067 470 6749
067 370 2707