Виробнича компанія ТОВ "ДейріКо" (ТМ DairyCo) пропонує казеїнат натрію власного виробництва.
Казеїнати (натрію, кальцію) – це
білкові добавки, отримані з казеїну шляхом обробки його розчинами гідроксиду лужних металів та їх солей різними технологічними методами. Казеїнат - це багатофункціональний, розчинний у воді молочний білок.
Казеїнати компанії DairyCo виробляються методом екструзії.
Казеїнат натрію застосовується в якості молочного інгредієнта у харчовій промисловості:
- при виробництві
ковбас та паштетів для оптимізації білку у продукті, заміни сухого молока та/або м'ясної сировини, в якості емульгатора, стабілізатора структури, водозв'язуючого агента, тощо;
- у молочній промисловості як стабілізуюча
добавка для кисломолочних продуктів, морозива, сирів, тощо;
(//www.ukrboard.com.ua)
- у хлібопекарській промисловості для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком.
- як білковий компонент у виробництві харчових добавок для спортсменів.
Рівень білка у казеїнаті натрію складає не меньше 94% (суха речовина), волога - не більше 6%, розчинність 0,2, лактоза - не більше 0,2%, жир - не більше 2%.
Продукт відпускається у паперових мішках по 25кг.
Доставка по всій Україні або самовивіз з нашого виробництва у місті Луцьку.
DairyCo Україна.