Мацик «Поліський» – сиров’ялений продукт із м’яса свинини з натуральними спеціями і травами. Для його приготування використовується тільки відбірна
свинина, вирощена без застосування харчових
добавок і стимуляторів росту.
Історія «Мацика» почалася у сиву давнину, коли не існувало сучасних технологій вирощування свиней, але була потреба в заготівлі і довготривалому зберіганні
м’яса із збереженням високих смакових якостей продукту.
(//www.ukrboard.com.ua)
Це пікантна добавка до меню ресторанів і пивних барів, адже особливо Мацик смакує із пивом , вином і як закуска до столу.
Це відмінний продукт, ситний, корисний для здоров’я, справжній делікатес для гурманів.
Мацик – продукт натуральний, добре смакує тонко нарізаний.