Вакуумний пакувальник Profi Cook PC-VK 1080- корисний побутовий прилад, який забезпечує порційне зберігання продуктів зі збереженням всіх корисних мікроелементів, натуральної свіжості і ароматів, прискорює процес маринування і дозволяє готувати їжу при низьких температурах методом "sous-vide" - у власному соку і без застосування масла.
Завдяки вакуумній відкачування з герметичного пакета видаляється приблизно 90% повітря, тому термін зберігання упакованого в вакуумі продукту збільшується більш ніж в 2 рази в порівнянні з традиційними способами.
Переваги зберігання у вакуумній упаковці:
Їжа не висушується і не втрачає поживні речовини (вітаміни) в процесі приготування
Економія простору, безпечне зберігання без консервантів (в морозильній камері до 3-х років)
Підтримка гігієни в холодильнику і усунення різких і неприємних запахів
Приготування харчових продуктів у вакуумі методом "Sous Vide"
Порційна упаковка (поділу великих обсягів на менші порції)
Значно прискорює процес маринування
Технічні характеристики вакууматора Profi Cook1080: (//www.ukrboard.com.ua)
Компактна конструкція в стильному і практичному корпусі з нержавіючої сталі
Простота і зручність в експлуатації
Автоматичне управління-відкачка і герметизація за один крок
Вакуумне регулювання сили всмоктування дозволяє визначати ступінь відкачування повітря для упаковки м'яких або крихких продуктів, які можуть втратити форму від надлишкового здавлювання
Потужність всмоктування: 12 л / хв
Функція "TURBO" підвищена потужність вакуумного насоса
Міцний герметизирующий шов
Можливість упаковувати продукти з великим вмістом вологи (рідини)
6 індикаторних лампочок
Може також використовуватися разом з наявними у продажу зі спеціальними структурованими рулонами або мішками для упаковки (макс. 30 см шириною, довжина по мірі необхідності)
У комплект входять 10 пакетів (22 на 30 см) і 8 пакетів (28 на 40 см).
Зручне зберігання шнура електроживлення в корпусі пристрою.
Вага: 1,5 кг