ЕКОНОМІЯ ДО 40% КОШТІВ В ПОРІВНЯННІ З АНАЛОГАМИ!!!
Камера шокового замороження продуктів VN14-4 виробництва FRENOX.
Призначена для над швидкого заморожування та охолодження харчових продуктів.
ВІДМІННОСТІ:
- економія до 40% коштів, 1 500$ в порівнянні з аналогами;
- велика, ергономічна – ВИКОРИСТОВУЙ ПО МАКСИМУМУ!;
- зручний пульт керування, електронний, 7 програм роботи. Вистав час, температуру саме ту яка потрібна!;
- температура продукту при циклі заморозки, до -32° С та охолодженні до +3° С;
- до 500 хв в циклі заморозки при температурі до -32° С, далі режим підтримування замороженого продукту, економія електроенергії.
- мінімальне споживання електроенергії завдяки роботі надсучасного компресора;
- підсвічування при відкритті;
- ущільнювач дверних блоків з вбудованим електропідігрівом. Відсутність намерзань, втрати температури, часу роботи.
- має міцну конструкцію та якісні внутрішні компоненти, що забезпечує тривалий термін відмінної роботи.
- всі елементи виконані із нержавіючої сталі. (//www.ukrboard.com.ua)
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- завантаження, кг (охолодження) – 25;
- завантаження, кг (заморожування) - 20;
- зазначений розмір контейнера для гастронома - 10 GN 1/1, або 10 600х400 мм;
- температура продукту в циклі охолодження - до +3° С;
- температура продукту в циклі заморозки - до -32° С;
- робоча температура - +70° С …-32° С;
- тип керування – електронний;
- тип хладогента - R404A/R507;
- термощуп – зовнішнього виконання (основний матеріал) 304 AISI;
- внутрішнє виконання (основний матеріал) 304 AISI;
- напруга: 380V, 1+N;
- потужність, кВт: 2,2;
- габаритні розміри, мм: 750x740x1260;
- вага, кг: 90.