Dallmayr Ethiopia виготовлений з 100% зерен Arabica і в повному обсязі містить бадьорий кофеїн. Однак перед обжаркою, завдяки спеціальній обробці, кава звільняється від багатьох дратівливих і гірких речовин. Цей тривалий і природний спосіб дозволяє отримати з сирих зерен важко засвоювані речовини як, наприклад, кавовий віск. Тому кава Dallmayr після заключного обсмажування з повним збереженням аромату за методом компанії Dallmayr стає справжньою насолодою і для багатьох з тих, хто зазвичай відчутно реагує на каву. За кожну продану пачку Dallmayr Ethiopia висаджують 5-ть саджанців дерева кави в Ефіопії. Дерева ростуть і збагачують грунт, що забезпечує майбутні кошти для існування місцевих фермерів.