Продаються свині рідкісної угорської породи «Мангалиця»: 2 свиноматки, кнур та
поросята (3 місяці).
Мангалиці досить невибагливі до умов утримання й харчування, витривалі, мають хороші адаптаційні здібності, високий імунітет та призвичаєність до кліматичних особливостей гірської місцевості (суворих, сніжних зим).
Поголів’я свиней утримується на відкритих пасовищах круглий рік, завдяки чому одержується екологічно чиста продукція, споживання якої дуже корисне.
(//www.ukrboard.com.ua)
М’ясо мангалиці має делікатесні якості, м’який смак дичини (його ще називають мармуровим м’ясом). Воно вважається кориснішим, бо швидше перетравлюється, містить більше ненасичених кислот і вітамінів. Свиням цієї породи не роблять щеплення, тому що вони мають сильну імунну систему і не хворіють. М’ясо та сало цієї породи свиней містить холестерину на 30-35% менше, ніж в інших порід, саме тому його можна їсти людям похилого віку,із серцево-судинними захворюваннями, з надлишком ваги і т.д. Тобто тим, кому
звичайна свинина не рекомендована.
Приготоване м’ясо мангалиці володіє особливим смаком і приємним ароматом. З сала цієї породи свиней готують продукт ”Лардо” – найвідоміше сало в світі. Не менш популярне в’ялене м’ясо “Хамон”, елітні сорта якого готуються саме з м’яса мангалиці.
За деталями та з питань купівлі звертайтеся за телефоном: +38 xxxxxx
Ціна договірна!