Продам от фирмы.
PRICE LIST
Product Price
Жирное сухое молоко
Sodium Caseinate
Calcium Caseinate.
Fat Filled Milk Powder 26/20.
Fat Filled Milk Powder 26/24.
Fat Filled Milk Powder 28/24.
Prices are specified on terms of delivery FCA Lutsk UKRAIN
SODIUM/CALCIUM CASEINATE
Product description: multifunctional cow`s milk protein. Produced from acid casein by an
extrusion method.
Characteristics / Index Method Value
Physical and chemical
Moisture %, max. PN-EN ISO 5550 6.0
Fat %, max. PN-EN ISO 5543 1.5
Protein (Nx6.38) in d. m. %, min. PN-EN ISO 8968-3 94.0
Lactose %, max. IDF 79B 0.3
Ash %, max. PN-EN ISO 5544 4.5
pH PN-EN ISO 5546 6.6 – 7.0
Insolubility index / ml, max. IDF 129 0.1 (Na), 2.0 (Ca)
Purity (disc) ADPI 916 A
Microbiological
TPC, CFU/ 1g, max. PN-EN ISO 4833 <3000
Coliforms / 0,1g PN-EN ISO 7251 -
Yeast and mold / 1g, max. IDF 94 <50
Salmonella / 25g PN-EN ISO 6579 -
SRC / 0,01g GOST 29185-2014 -
Toxic elements
Pb, mg/kg GOST 30178-96 <0,01
As, mg/kg GOST P 51766-2001 <0,01
Cd, mg/kg GOST 30178-96 <0,01
Hg, mg/kg MG 4.1.1472-03 <0,001
1/2
Mycotoxins
Aflatoxin M1, mg/kg MP №48-08 <0,00025
Melamine, mg/kg MG 4.1.2420-08 -
Radionuclides
Cesium-137, Bq/kg GOST 32161-2013 <10,0
Strontium-90, Bq/kg GOST 32163-2013 <15,0
SODIUM/CALCIUM CASEINATE
Product description: multifunctional cow`s milk protein. Produced from acid casein by an
extrusion method.
Characteristics / Index Method Value
Physical and chemical
Moisture %, max. PN-EN ISO 5550 6.0
Fat %, max. PN-EN ISO 5543 1.5
Protein (Nx6.38) in d. m. %, min. PN-EN ISO 8968-3 94.0
Lactose %, max. IDF 79B 0.3
Ash %, max. PN-EN ISO 5544 4.5
pH PN-EN ISO 5546 6.6 – 7.0
Insolubility index / ml, max. IDF 129 0.1 (Na), 2.0 (Ca)
Purity (disc) ADPI 916 A
Microbiological
TPC, CFU/ 1g, max. PN-EN ISO 4833 <3000
Coliforms / 0,1g PN-EN ISO 7251 -
Yeast and mold / 1g, max. IDF 94 <50
Salmonella / 25g PN-EN ISO 6579 -
SRC / 0,01g GOST 29185-2014 -
Toxic elements
Pb, mg/kg GOST 30178-96 <0,01
As, mg/kg GOST P 51766-2001 <0,01
Cd, mg/kg GOST 30178-96 <0,01
Hg, mg/kg MG 4.1.1472-03 <0,001
1/2
Mycotoxins
Aflatoxin M1, mg/kg MP №48-08 <0,00025
Melamine, mg/kg MG 4.1.2420-08 -
Radionuclides
Cesium-137, Bq/kg GOST 32161-2013 <10,0
Strontium-90, Bq/kg GOST 32163-2013 <15,0
Fat Filled Milk Powder (FFMP26/20)
Product Data Sheet
Product description: FFMP is produced by mixing skimmed milk powder with various food
components and additives, in order to provide customers with end product according to their
specification. The properties and composition of FFMP allow to use it like cost-effective option of Full
Cream Milk Powder partly or in full. Our equipment allows us to produce a product with a different
(//www.ukrboard.com.ua)
content of fat, protein, aromatic additives, fillers and stuffs (vanilla, cocoa, sugar, etc.), according to
the specific final application and customer’s requirements.
Packing: paper bag with a polyethylene inner liner, 25 kg net. Other packing option upon request.
Regulatory document: Dry Edible Powders. Technical conditions TY Y 10.8-40392270-009:2016.
Characteristics / Index Method Value
Physical and chemical
Moisture %, max. PN-EN ISO 5550 4.0
Fat %, max. PN-EN ISO 5543 26.0
Protein in d. m. %, min. PN-EN ISO 8968-3 20.0
Insolubility index / ml, max. IDF 129 0.1
Purity (disc) ADPI 916 A
Microbiological
TPC, CFU/ 1g, max. PN-EN ISO 4833 <5000
Coliforms / 0,1g PN-EN ISO 7251 -
Yeast and mold / 1g, max. IDF 94 <50
Salmonella / 25g PN-EN ISO 6579 -
SRC / 0,01g GOST 29185-2014
Цена продукта, долл. США / кг договорные.
Казеинат натрия
Казеинат кальция
Обезжиренное сухое молоко
Обезжиренное сухое молоко
Обезжиренное сухое молоко
Цены указаны на условиях поставки ФСА. Луцк УКРАИНА
КАЗИНАТ НАТРИЯ / КАЛЬЦИЯ
Описание товара: Многофункциональный белок коровьего молока. Производится из кислого казеина
метод экструзии.
Характеристика / Индекс Метод Значение
Name Value
Vitamins / 100g
Vitamin A, mg 0.01
Vitamin D, µg 0.03
Vitamin C, mg 4.00
Vitamin B6, mg 0.30
Vitamin B12, mg 4.50
Biotin, µg 15.30
Niocine, mg 1.20
Pantothenic acid, mg 3.32
Riboflavin, mg 1.80
Thiamin, mg 0.30
Folacin, µg 26.00
Choline, mg
Application: Due to its properties, FFMP is widely used in dairy, meat, bakery, confectionery
industry, in the production of frozen foods, semi-finished products, drinks, ready-to-eat breakfasts,
soups, snacks, creams, sauces, milk drinks, ice cream, baby food, etc.
Packing: paper bag with a polyethylene inner liner, 25 kg net. Other packing option upon request.
Shelf life and storage conditions: 12 month. To be stored under cool, dry conditions in well-
ventilated premises. If stored under optimal conditions the quality is stable up to 18 months.
Жирное сухое молоко
Характеристика / Индекс Метод Значение
Физико-химический
% Влаги, не более PN-EN ISO 5550 6,0
% Жира, не более PN-EN ISO 5543 1,5
Белок (Nx6,38) в d. м. %, мин PN-EN ISO 8968-3 94,0
% Лактозы, не более IDF 79B 0,3
Зольность,%, не более PN-EN ISO 5544 4.5
pH PN-EN ISO 5546 6,6 - 7,0
Индекс нерастворимости / мл, не более IDF 129 0,1 (Na), 2,0 (Ca)
Чистота (диск) ADPI 916 A
микробиологический
TPC, КОЕ / 1 г, макс. PN-EN ISO 4833 <3000
Колиформ / 0,1 г PN-EN ISO 7251 -
Дрожжи и плесень / 1 г, макс. ИДФ 94 <50
Сальмонелла / 25 г PN-EN ISO 6579 -
SRC / 0,01г ГОСТ Применение: пищевая промышленность (молочная, пищевая, хлебобулочная, кондитерская, колбасно-мясная и др.,
товары).
Упаковка: бумажный пакет с полиэтиленовым внутренним вкладышем, 25 кг нетто.
Срок годности и условия хранения: 24 месяца с даты изготовления на относительном воздухе
влажность не выше 80%, при температуре от 0 до 25˚С.
Применение: пищевая промышленность (молочная, пищевая, хлебобулочная, кондитерская, колбасно-мясная и др.,
товары).
Упаковка: бумажный пакет с полиэтиленовым внутренним вкладышем, 25 кг нетто.
Срок годности и условия хранения: 24 месяца с даты изготовления на относительном воздухе
влажность не выше 80%, при температуре
Старший менеджер по оптовым продажам. Мои номера телефона +380969351156 вайбер и +380502711484 ватсап. Александр.
Заявку от покупателя. С банковскими реквезитами. Подписью, печатью, робочим телефоном и электронной почтой. Желательно в формате пдф. Переслать мне на почту spotap@ukr.net.