/  Нерухомість  /  Земельні ділянки  /  Землі різного призначення + в асортименті  /  Продаж земля комерційного призначення...
Продам / купити
Продаж земля комерційного призначення Вишгородський, Вишгород, 600000 $
Продам / купити

Продаж земля комерційного призначення Вишгородський, Вишгород, 600000 $

Регіон: вся Україна, Київська обл. / Вишгород   (Парусна)
Архівне оголошення
Знайти схожі
ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ БЕЗ КОМІСІЇ
м. Вишгород, вул. Парусна.
1 га.
600000$
Торг

Продається чудова ділянка землі з виходом на мальовничу річку Дніпро у дивовижному районі Вишгороду на вулиці Парусна!

Площа цієї ділянки складає цілий гектар (1,0 га), надаючи вам нескінченні можливості для втілення ваших мрій та ідей. Незалежно від того, є він вашим сімейним притулком або обєктом комерційної діяльності, тут ви знайдете ідеальне місце для реалізації ваших планів.

Ця ділянка землі - чудова інвестиція та раціональне рішення для створення бізнесу! Розташування близько до таких популярних обєктів, як Рентяхтинг - оренда яхт, пропонує можливості для розвитку водних розваг і річкових прогулянок по Дніпру. (//www.ukrboard.com.ua)

Привабливі обєкти, такі як клубне котеджне місце Riviera Village, Кемпінг та Яхт-клуб, розташовані в безпосередній близькості від цієї ділянки. Це робить його ідеальним місцем для створення готелю-ресторану або розважального комплексу, що приваблює туристів та мешканців регіону.

Якщо ви цікавитеся екстремальними видами спорту, поруч є все для серфінгу.
Крім того, на цій ділянці землі з виходом на річку Дніпро у районі Вишгороду можна створити школу серферів, де любителі активного відпочинку зможуть освоїти цей захоплюючий вид спорту під керівництвом досвідчених інструкторів. Це чудова можливість залучити людей з усієї країни, які бажають навчитися сноубордингу на воді та насолодитися красою річкового пейзажу.

Не пропустіть шанс вкластися в цей потенційно прибутковий бізнес і стати частиною туристичної інфраструктури, що активно розвивається в цьому районі. Ваша ділянка землі з чудовим краєвидом на річку Дніпро стане привабливим місцем для відпочинку, розваг та проведення заходів на свіжому повітрі.

Так що не пропустіть можливість придбати цю ділянку землі з привабливим розташуванням та величезним потенціалом. Звяжіться з нами сьогодні та обговоріть усі деталі цієї чудової інвестиції. Чекаємо на ваші дзвінки і готові допомогти вам здійснити ваші мрії!
Є можливість придбання ділянки 50/50.
Дзвонить і я організую перегляд в зручний для вас час.
ділянка: 100 сот.
Додатково
ID оголошення: #3048670 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0