Додавання ароматичних речовин не ускладнює виробничі процеси. Випускаються вони в концентрованому вигляді, але при цьому їх можна додавати, як у концентрованому вигляді, так і у вигляді розчину на воді, олії або в частині самого продукту. На деякі продукти вони наносяться прямим напиленням, наприклад, на чіпси та інші снеки. У сири, ковбаси та соуси вони додаються разом із сіллю та спеціями.
Смаки в наявності:
Гриби BBQ
Курка BBQ
Свинина BBQ
Сулугуні BBQ
Часник BBQ
Бекон BBQ
Шашличний дим BBQ
Чорнослив BBQ
Арахіс
Базилік копчений
Бекон з гірчицею
Бекон з хріном копчений
Бекон з цитрусовою ноткою
Бекон копчений
Буженина
Гірчиця копчена
Горіх волоський
Екзотик (цитрус з ароматом диму)
Індичка з грибами
Індичка з перцем чилі
Індичка з часником
Індичка копчена
Кардамон копчений
Копченість
Копченість з грибами
Коріандр копчений
Курка "по-українськи" з хроном
Курка запальна
Курка-гриль з лимонним соком
Курка-гриль зі спеціями
Мед
Мед-гірчиця
Мигдаль (//www.ukrboard.com.ua)
Морський коктейль копчений
Мохіто
М'ясо запечене
М'ясо у гірчичному соусі
М'ята
Насіння соняшника
Насіння соняшника смажене
Птиця копчена
Птиця гриль
Птиця копчена з васабі
Птиця копчена з гірчицею
Птиця смажена з травами
Салямі
Свинина з гірчицею
Свинина з часником
Свинина запечена з лимонним соком
Сир копчений
Сир копчений з травами
Сир копчений з трюфелем
Сир копчений з чилі
Сироп кленовий
Солона карамель Спеції копчені. Кріп
Тірамісу
Томат запальний
Томати-гриль
Трюфель чорний
Трюфель у винному соусі
Український
Фісташка
Фундук
Халва
Хрін гострий. Васабі
Часник копчений
Чорнослив