/  Нерухомість  /  Квартири  /  2-кімнатні  /  Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська...
 /  ... / ... / 2-кімнатні
Продам / купити
Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 69900 $
Продам / купити

Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 69900 $

Регіон: вся Україна, Київська обл. / Буча   (Гетьманская, 12)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Вашій увазі пропонується затишна двокімнатна квартира площею 58 метрів у самому серці комфортного району Софіївська Борщагівка (Гетьманська 12). Це ідеальне житло для тих, хто цінує якість та зручність. Це місто в місті не треба їздити кудись, коли все поруч (ЖК Львівський маєток).
Магічне місцерозташування квартири гарантує вам легкий доступ до всіх необхідних послуг та закладів. Вам буде комфортно відчувати себе завдяки найближчим магазинам, аптекам, банкоматам, та пошті, які знаходяться в кількох кроках від вашого порогу. Дитячі садки та дитячий бассейн у безпосредній близькості, що робить це місце ідеальним для молодих сімей. Поруч є ліс для сімейних прогулянок.
Неймовірно зручна розв’язка транспорту дозволить вам легко дістатися до будь-якої точки міста, роблячи ваші переміщення швидкими та зручними. (//www.ukrboard.com.ua)
Що стосується самої квартири, вона вражає своїм простором та ергономікою. Усі 58 квадратних метрів максимально використані для вашого комфорту. Зручна планування кімнат та наявність сучасних меблів та техніки додається вам усе необхідне для безтурботного проживання. Встановлено нові та якісні вхідні двері (броньовані). Є холодильник, пральна машинка (7кг), плита, варочна поверхня. Санвузли для зручності зроблені окремо. У квартирі є гардеробна та декілька великих шаф для ваших речей. На лоджії буде зручно облаштувати робоче місце.
Особливу увагу слід звернути на перевагу автономного опалення, яке забезпечить вам постійний комфорт та незалежність у регулюванні температури в вашому житлі. До того ж, будинок збудований із якісної цегли та утеплений, тому питань із теплом у зимку у вас не буде.
Не втрачайте час це ваш шанс стати власником прекрасного житла в ідеальному місці! Запрошуємо на перегляд та впевнені, що ви полюбите цю квартиру з першого погляду.
площа: 58/33/12 м2, поверх: 1/5
Додатково
ID оголошення: #3098480 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0