/  Нерухомість  /  Квартири  /  2-кімнатні  /  Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська...
 /  ... / ... / 2-кімнатні
Продам / купити
Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 74000 $
Продам / купити

Продаж 2-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 74000 $

Регіон: вся Україна, Київська обл. / Буча   (Боголюбова, 22)
Без комісії продається світла двокімнатна квартира 58,2 м2 в затишному ЖК Софія по вул. Боголюбова 22.

Квартира складається з 2-х окремих спальних кімнат, великої кухні, санвузла та гардеробної. Тепла підлога зроблена в коридорі, на кухні (Електрична) та санвузлі (Водяна). Кухня повністю укомплектована технікою та меблями, а саме:Двоконтурний котел, холодильник, мікрохвильовка, духова шафа, витяжка та меблі. Санвузол суміжний облаштований ваною та пральною машиною.
В одній спальній кімнаті лишається двоспальне ліжко, тумбочка та велика шафа купе, інша спальня майже повністю вільна. В квартирі майже повністю завершений ремонт, виключенням є міжкімнатні двері, котрі не встигли встановити. Вхідні двері подвійні металеві, котрі залишають Вас в повній безпеці. (//www.ukrboard.com.ua)

Квартира розсташовується на 4 поверсі 10-и поверхового будинку укомплектованого пасажирським ліфтом та укриттям. Вікна виходять на внутрішнє подвіря, поруч з будинком безліч дитячих майданчиків, кавярень, продуктових магазинів, дитячих садків, шкіл дитячих освітніх закладів, та закладів харчування. Неподалік зупинка громадського транспорту, а також в 5-ти хвилинах їзді на авто Велика Кільцева дорога, котрі відкриває швидкий доступ до будь-якого куточка міста.

Ціна 74 000 у.о.
площа: 58.2/31.9/11.8 м2, поверх: 4/10
Додатково
ID оголошення: #3098618 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0