Регіон: Львівська обл. / Львiв (С.Комарів Вул.Кутова, 20, с.Комарів)
Оновлено:
Сало свиняче — класика української кухні. Ніжний смак, висока поживність, високий вміст ненасичених жирних кислот, жовчогінна дія — все це переваги сала. В залежності від розташування на туші сало може мати однорідну консистенцію (лише жирова тканина як на салові зі спини), так і мармурову, беконну текстуру (сало із боків, черевина). Найсвіжіше, найніжніше сало замовляти на сайті “Територія м’яса” — це гарантія якості та смаку кулінарних шедеврів.
Територія М’яса - компанія із 15-ти річним досвідом, запрошує представників Horeca (готелі, ресторани, кафе), рітейлу, переробників м’ясної сировини та державні установи до співпраці. Налагоджений процес власного виробництва: від забою, обвалювання, охолодження та зберігання, дає можливість доставляти Вам завжди свіжу та екологічну продукцію, підтверджену міжнародними сертифікатами FSSC 2200 за партнерськими цінами. (//www.ukrboard.com.ua)
Для нас сервіс завжди на першому місці! Працюючи з нами, ви отримуєте персонального менеджера, безкоштовну доставку, індивідуальне вакуумування та нарізку. В асортименті маємо м’ясні елементи із 5-Д зачисткою, що дає можливість клієнтам платити лише за м’ясо.
На нашому виробництві застосовується сучасна методологія обвалки та класифікації півтуш. Сучасне обладнання та професійні працівники забезпечують поставку клієнтам свіжої, якісної продукцї у найкоротший термін та у будь-яких об’ємах.
Автор, контакти
Територія М' яса / відгуки, інфо. / оцінка активності