/  Нерухомість  /  Квартири  /  1-кімнатні  /  Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська...
 /  ... / ... / 1-кімнатні
Продам / купити
Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 51500 $
Продам / купити

Продаж 1-к квартира Бучанський, Софіївська Борщагівка, 51500 $

Регіон: вся Україна, Київська обл. / Буча   (Соборна 126/10)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Уявіть, що ви з вашою родиною нарешті знайшли те саме ідеальне місце для життя. Ви прокидаєтеся вранці у світлій, новій квартирі, де все дихає свіжістю та затишком. За вікном - мальовнича природа Софіївської Борщагівки, тихий, спокійний район всього в 3 км від Києва, де є все необхідне для комфортного життя.

Ваша дитина радісно грається в безпечному дворі під наглядом охорони, поки ви займаєтеся своїми справами або відпочиваєте після важкого дня. Ваша родина завжди в теплі, завдяки індивідуальному газовому опаленню, яке особливо цінне в часи вимкнень світла.

Ваша нова квартира це місце, де ви відчуваєте себе захищеними та спокійними. Закрита територія з відеоспостереженням, укриття на випадок надзвичайних ситуацій, близькість до необхідних установ лікарні, аптеки, школи, дитячі садки, магазини, спортивні комплекси та кінотеатри. Все це на відстані кількох кроків від вашого дому.

**Новий будинок, нова квартира**: 1-кімнатна квартира площею 40 кв.м з ремонтом у світлих тонах. Ніхто тут ще не жив, все новеньке, чистеньке, приємне.

**Індивідуальне газове опалення**: Забудьте про холодні вечори під час вимкнень світла. Ваш дім завжди буде теплим і затишним.
(//www.ukrboard.com.ua)
**Закрита територія з охороною та відеоспостереженням**: Ваша родина буде у безпеці. Спокійні ночі і дні без турбот це те, що ви заслуговуєте.

**Зручний 4 поверх**: Коли немає світла, не потрібно підніматися на верхні поверхи. Ви швидко і легко дійдете до своєї квартири.

**Укриття на території**: Захист для вас і вашої родини в будь-якій ситуації.

Не втрачайте свій шанс на краще життя! Ця квартира може стати вашим новим домом, місцем, де ви створите найщасливіші спогади.

Телефонуйте прямо зараз
площа: 40/16/10 м2, поверх: 4/10
Додатково
ID оголошення: #3129409 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
Всього 1071 схожих свіжих оголошень в рубриці «1-кімнатні квартири»
Вся Україна:  Нерухомість 6754 / Квартири 3028 / 1-кімнатні 1071
Київська обл.:  Нерухомість 820 / Квартири 200 / 1-кімнатні 86
ua
/ua/
0